Алимпијевић и Бјелица: Да почнемо у добром ритму

61

Кошаркаши Црвене звезде мтс нову такмичарску сезону отварају у недељу утакмицом 1.кола АБА лиге јтд против барског Морнара.

Пред трећи дуел са црногорским представником у регионалном такмичењу, који ове сезоне има велике амбиције, конференцију за медије у дворани „Александар Николић“ одржали су тренер црвено-белих Душан Алимпијевић и један од најиксунијих првотимаца Милко Бјелица.

Први се окупљеним новинарима обратио Милко Бјелица:

Изузетно је важно да кренемо позитивним резултатом у првих неколико утакмица, знамо колико су и раније у крајњем збиру значиле те уводне победе. Добро смо се припремили и спремни смо за почетак – рекао је Бјелица који је позвао присталице црвено-белих да дођу у што већем броју на премијерну утакмицу и пруже подршку тиму Црвене звезде.

Екипа Морнара је и прошле сезоне имала велике амбиције, знамо колико неугодни могу да буду. Чека нас велики посао, и морамо да идемо утакмицу по утакмицу, да их играмо са великом енергијом, а први циљ је понављам, да кренемо добро. Фокусираћемо се на нашу игру – рекао је Бјелица.

Тренер Душан Алимпијевић:

Свака прва утакмица је најважнија у сезони. Врло је важно да кренемо на прави начин, јер сада ова количина рада коју смо уложили у припремном периоду треба да сеисплати и кроз резултат. Морнар је био врло активан у прелазном року и тиме је показао своје амбиције. Свесни смо да је распоред лак или тежак, каквим га ми учинимо. Знамо да је улога фаворита на нама и морамо да је прихватимо. Верујем да смо спремни за све изазове – рекао је Алимпијевић и такође позвао навијаче да дођу у великом броју на премијеру и пруже подршку тиму Црвене звезде мтс.

Утакмица 1.кола Црвена звезда мтс – Морнар Бар игра се у недељу од 21 сат. Продаја „пакета“ улазница за две утакмице (Морнар и Мега) почела је у петак.

Премијерну утакмицу шампиона АБА лиге јтд дирекно ће преносити ТВ „Аренаспорт“.

Претходни текстКарте за Крушевац у суботу
Следећи текстЗвезда ТВ | Што не може нико, можеш ти