Терзић: Прижељкивао сам великане

53

Иако је срећа при жребу могла да буде мало више наклоњена Црвеној звезди, генерални директор Звездан Терзић је оптимиста након извлачења противника и верује да ће изабраници Владана Милојевића обезбедити пролеће у Европи.

Задовољан сам жребом, прижељкивао сам великане и атрактивне противнике. Велике утакмице су наш циљ. На Маракану нам долази светски великан као што је Арсенал, док ћемо против Келна имати прилику да евоцирамо успомене. Бате Борисов је екипа против које сигурно можемо да играмо. Наравно да је Арсенал први фаворит, али наш циљ је пласман у нокаут фазу — рекао је Терзић.

Генерални директор Терзић истакао је велику захвалност навијачима, као некоме чији је учинак у Звездином успеху огроман.

Желимо да дочекамо пролеће у Европи. Верујем у овај тим и у Владана Милојевића. Наша екипа је показала да уз фанастичну подршку са трибина може да се носи и са јачима од себе. Огромну захвалност дугујемо нашим навијачима, сваком од 50 000 хиљада њих који су били на Маракани, као и онима који су нас бодрили из својих домова. Дали су нам енормну количину позитивне енергије и сигуран сам да ће наставити да нас гурају ка још већим успесима — поручио је Терзић.

Претходни текстРаспоред утакмица у Лиги Европе
Следећи текстЧеститка председника Републике Српске