Честитка председника Републике Српске

67

Након великог успеха који су остварили изабраници Владана Милојевића, пласман у групну фазу Лиге Европе екипи Црвене звезде честитали су многи пријатељи и поштоваоци клуба.

На адресу Црвене звезде путем електронске поште, факса, поштом током читавог дана стижу честитке од спортских институција, спортских радника, преко познатих личности до државних институција.

Победа над Краснодаром донела је много радости грађанима Републике Српске у чије име се јавно захвалио председник Милорад Додик. Он је истакао да је овај велики успех потврдио висок квалитет Црвене звезде и спремност наших играча да се носе са сваком екипом. Из Републике Српске стигле су и жеље да се остваре што бољи резултати у групној фази Лиге Европе.

Честитке су пристигле и из Грачанице, коју наши фудбалери увек радо посећују, уз жељу да Црвена звезда вечно сија на небу европског фудбала.
Најлепше жеље пред наставак европског пута Звезди је упутио и ФК Радник из Бијељине на челу са бившим репрезентативцем Србије Младеном Крстајићем.

Претходни текстТерзић: Прижељкивао сам великане
Следећи текстМакрон опрема у Ред Стар шопу!