Фримпонг: Мотивисани смо и жељни победа

56

Победа од 3:1 над екипом Бачке донела је првенац у црвено-белом дресу Звездином штоперу Абрахаму Фримпонгу. Он се у 54. минуту, на асистенцију Пешића, одлично снашао у петерцу Бачке и послао лопту иза леђа голмана Јеврића.

Веома сам срећан због данашње утакмице јер је прошло доста времена од када сам се нашао у стартој постави. Победили смо, постигао сам гол и мислим да је ово један од мојих најсрећнијих дана од када сам у Црвеној звезди. Пре утакмице Боаћи ми је пришао и рекао ми је да ћу дати гол. У том тренутку ми је деловало невероватно да се то оствари, али врло брзо сам се пријатно изненадио. Не знам како Ричмнонд то ради, али он увек говори неке невероватне ствари које се врло брзо остваре – рекао је Фримпонг.

Црвена звезда забелижила је пету победу у домаћем шампионату и учврстила се на првом месту на табели.

Када гледате са стране сигуран сам да све делује много лако, али није данас било тако на терену. Екипа Бачке је се доста бранила, трудила се да што више задржи лопту у својим ногама. Тако је са сваким тимом који игра против нас, увек дају 110 посто могућности како би нас победили, али углавном то није довољно.

Звездин штопер истиче да верује да његову екипу тек очекују сјајни резултати.

Самопоуздање је на врло високом нивоу код свих играча у екипи, сви смо силно мотивисани и имамо огромну жељу да остварујемо добре резултате. За сада све иде одлично, трујумфујемо из меча у меч и верујем да ћемо у истом маниру наставити до краја шампионата. Осећам да ништа не може да нас заустави.

У данашњем мечу Црвена звезда наступала је у нешто измењеном саставу.

Цео тим је измењен, имамо доста играча и зато морамо у сваком тренутку сви да будемо потпуно спремни. Први пут сам данас играо у пару са Бабићем и мислим да смо се лепо снашли. Уопште ми те промене не представљају проблем, сви заједно тренирамо и уигравамо се и у сваком тренутку могу да играм са било ким, одлично се разумемо међусобно.

Нешто више од 12 000 гледалаца данас је пружало подршку изабраницима Владана Милојевића на мечу против Бачке.

Навијачи су данас дошли у великом броју и изузетно сам срећан што на пут крећемо пуни позитивне енергије. Када видите да толико људи верује у вас имате додатан мотив да се кући вратите са победом. Захвалио бих се нашим навијачима што нас подржавају у сваком тренутку и надам се да ће заувек бити – поручио је Фримпонг.

Претходни текстРачић: Дуго сам сањао овај тренутак
Следећи текстПауновић кошаркаш без граница