Јавни час школе кошарке у Зрењанину

70

У сарадњи са Авив Парком, КК Црвена звезда мтс организује јавни час школе кошарке за дечаке и девојчице узраста од седам до 14 година. Термин одржавања је од 16 до 20 часова на кошаркашком терену Авив Парка у Зрењанину.

КК Црвена звезда мтс наставља са својим активностима намењеним најмлађима. Акције ’’Звездина радионица’’, ’’Звездина отворена врата’’ и посебно Звездин Летњи камп наишли су на фантастични одјек међу младим кошаркашима. Терени на Малом Калемегдану, Златибору и Врњачкој Бањи су били по навици препуни, а како и не би када је Звезда гарантовала најбоље могуће услове и најстручнији кадар за рад са младим кошаркашима.

Настављамо у истом ритму! Овог пута се Звездин летњи караван намењен најмлађима сели у Зрењанин. У сарадњи са Авив Парком организује се јавни час школе кошарке 5. августа који је у плану да траје од 16 до 20 часова. Најмлађим полазницима који се већ увелико пријављују и овог пута је омогућен рад са тренерима који су доказано најбољи у раду са децом, али и мајице, освежења и слатки пакетићи. Поклоне за све учеснике обезбеђује КК Црвена звезда и њени партнери „Sport vision“, Вивиа и ИДЕА.

Школа кошарке ће бити организована у неколико школских часова, а намењена је деци узраста од 7 до 14 година.

Такође, истичемо да је ово само један у низу догађаја оваквог или сличног типа које ће КК Црвена звезда мтс организовати у сарадњи са компанијом Авив Арлоном на кошаркашким теренима Авив Паркова:

Жеља нам је да децу склонимо са улице и да им омогућимо забавне активности за време школског распуста, као и да им представимо предности које нуди бављење спортом. У питању је летњи караван Кошаркашког клуба Црвена звезда, а ми смо имали прилику да тренере доведемо у Зрењанин. Све ће бити организовано као класични школски часови у трајању од 45 минута, и позив да учествују у бесплатним часовима не односи се само на дечаке, него и на девојчице – истакли су из менаџмента компаније Авив Арлон.

Најбоља препорука за наш рад јесте број деце који се пријавио за ’’Звездину радионицу’’, ’’Звездина отворена врата’’ и посебно Звездин летњи камп. Наиме, камп је ове сезоне окупио око 550 полазника у чак четири смене на Златибору и у Врњачкој Бањи. Многи од њих су били ту и претходних година, а они којима је то био први пут вратили су се кући презадовољни и уз речи да се видимо и следеће године. Клубу и нашим тренерима не треба већа сатисфакција за сјајну организацију и предан рад.

О предстојећем догађају причао је и дирецтор маркетинга КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић.

У сарадњи са Авив Парком покренули смо ову акцију. После бројних активности са најмлађима које смо организовали на Звездиним теренима на Малом Калемегдану, Баскет Ленду, али и на Звездиним летњим камповима у Врњачкој Бањи и на Златибору, ред је дошао и на Зрењанин. Наш циљ је познат – додатно приближити кошарку најмлађима. Ипак је Србија земља кошарке, а Звезда њен најбољи представник у Европи. Сигуран сам да ће на теренима Авив Парка у Зрењанину полазници моћи много да науче од тренера КК Црвена звезда мтс – истакао је Сунтурлић.

Најмлађи су и даље на врху пирамиде приоритета КК Црвена звезда мтс. Већ 5. августа вас позивамо на кошаркашки терен код Авив Парка у Зрењанину и гарантујемо сјајно кошаркашко искуство и феноменално дружење.

Сви заинтересовани дечаци и девојчице, који желе да се испробају на кошаркашком терену у Авив Парку Зрењанин са тренерима КК Црвене звезде, и да тог дана прођу бесплатну школу кошарке са њима, могу се пријавити сваког дана од 10 до 22 часа на телефон: 023/521-330.

Напомињемо да је потребно да полазници понесу своје лопте, а да им је све остало обезбеђено.

Претходни текстСписак путника за Праг
Следећи текстИграчи пред Спарту: Нема опуштања