Марко Кешељ поново црвено-бели!

97

Некадашњи кошаркаш Црвене звезде, Марко Кешељ, потписао је у петак двогодишњи уговор са актуелним шампионом АБА и КЛС лиге, и јединим представником Србије у Евролиги.

29-годишњи Кешељ, који је у периоду од 2008-2010. године, већ носио дрес Црвене звезде, висок је 208 цм, и игра на позицији крила.

Кешељ је након тога са великим успехом бранио боје Олимпијакоса (са којим је освојио титулу Евролиге и титулу првака Грчке) шпанске Валенсије, француских клубова ЛеМана и Асвела, Мега Лекса, а протеклу сезону провео је у грчком Лаврију и белгиском Остендеу са којим је освојио титулу и национални куп.

Осим са Олимпијакосом, међународни трофеј освајао је и са екипом Ђироне за коју је наступао 2007. године, а са шпанским клубом славио је у тадашњем ФИБА Еврокупу.

Са млађим селекцијама Србије освајао је златне медаље на три такмичења (Светско првенство 2007, ЕП 2008 и Универзијада 2009), 2010. године на СП у Турској био члан сениорске селекције Србије која је освојила 4. место, и годину касније на ЕП које је одржано у Литванији.

Повратак Марка Кешеља у дрес Црвене звезде, донеће велико искуство и квалитет новом тиму црвено-белих, који припреме за нову сезону почиње 7. августа.

О даљим активностима у прелазном року, КК Црвена звезда мтс наставиће да обавештава јавност искључиво на свом интернет сајту и осталим званичним платформама.

Претходни текстОмладинци на турниру у Базелу
Следећи текстЗвезда писала Суперлигашима