Милојевић: Било је грешака

68

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић након утакмице на Малти честитао је својим фудбалерима на пролазу, али и истакао поједине лоше сегменте са данашње утакмице.

Честитао бих мојим играчима на пролазу јер мислим да је то у овом тренутку најважније. Још увек се налазимо у фази припремног периода, а у међувремену морамо да играмо званичне утакмице. Са једне стране желимо да одемо што даље у овом такмичењу, а са друге стране желимо да створимо комактан тим, што је процес. Тражили смо данас тај један гол који би нам много олакшао посао. Моји играчи морају да схвате да је ово стил фудбала који је потпуно другачији у односу на оно на шта су навикли. У неким сегментима смо се одлично прилагодили, али у неким смо деловали јако конфузно. Тако се и резултат кретао. Хтели смо да победимо и мислим да је требало. Грешке које смо направили се не праштају у Европи. Следећи противник је Иртиш. Морамо истовремено да тренирамо наше замисли, а и да се спремамо за Иртиш и њихов стил — рекао је Милојевић.

Звездин тренер није могао мирно да прати утакмицу, и све време је учествовао заједно са екипом у мечу.

Јесам темпераментан и реагујем бурно. Не смете против било ког противника да овако испустите предност, замислите шта би било да нисмо имали високу предност из Београда. Нема ту шта да се крије, то је менталитет који мене нервира, тај наш балкански. Када немамо резултат, стегнути смо, недисциплиновани, а када имамо повољан резултат, долази до опуштања. Такви смо ми, поготово у спорту. Варела нам је све ваздушне дуеле добио, то је невероватно. Али, понављам, уморни смо, треба играчи да се привикну на мене и ја на њих. Било је и доста добрих ствари, и исправићемо недостатке које смо данас испољили — закључио је Милојевић.

Претходни текстФлоријана – Црвена звезда 3:3 (1:1)
Следећи текстБоаћи: Хвала саиграчима и Богу