„Red Bull Reign“ на Малом Калемегдану

195

Један од највећих светских турнира у баскету почиње 1. јула на отвореним теренима КК Црвена звезда мтс. 48 пријављених екипа тражиће своје место на великом финалу које ће се играти у Вашингтону.

Отворени терени КК Црвена звезда мтс на Малом Калемегдану биће и овог лета домаћини најбољег баскета. Са поносом истичемо да ће се у организацији нашег дугогодишњег партнера „Red Bull“-а у суботу 1. јула одржати чувени турнир у баскету 3 на 3 „Red Bull Reign“ за који је пријављено чак 48 тимова. Турнир почиње у суботу од 9 часова.

Улог је огроман јер поред Београда исти турнир се игра у још 16 градова широм света, а победници квалификационих турнира састаће се 16. септембра на великом финалу које се игра у Вашингтону. Звездин партнер „Red Bull“ поново је покровитељ фантастичног турнира.

Подсећамо да се на теренима на Малом Калемегдану сваке године одржава бар један спектакл у организацији ’’Red Bull’’-а. Почело је са славним турнирима ’’Red Bull King of the Rock’’ који је представљао својеврсан спектакл у баскету ’’1 на 1’’ и окупља велики број играча, али и навијача жељних врхунског баскета. Под рефлеткорима на отвореним теренима на Малом Калемегдану уживали смо у рововским борбама најбољих српских баскеташа 2013, 2014, 2015. и 2016. године. Такође, подсећамо и на велики прошлогодишњи спектакл који је на истом месту одржан 17. септембра, а представљао је велико светско финале турнира ’’Red Bull King of the Rock’’. Светски шампион је постао Стефан Којић па је тако Србија објединила титуле планетарног шампиона у баскету ’’1 на 1’’, ’’3 на 3’’ и била вицешампион света у кошарци.

Настављамо традицију! На месту где је кошарка на овим просотрима направила прве кораке у спектакуларном амбијенту међу зидинама Калемегдана сатаће се најбољи баскеташи које има земља кошарке. Подсећамо да је Србија недавно одбранила светски трон у баскету ’’3 на 3’’.

Дођите на Мали Калемегдан и уживајте у истинском спектаклу и можда по први пут погледајте играче који ће се наћи на светском трону.

Претходни текстБоаћи: Волим да забављам навијаче
Следећи текстСавић: Срце пуно пред Делијама