Милојевић: Играчи испунили договор

54

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић победом је дебитовао на клупи Црвене звезде!

После утакмице, Владан Милојевић је у више наврата истакао да је задовољан пре свега односом својих фудбалера према утакмици.

Желим прво да честитам нашим гостима на фер и коректној игри. Резултат је какав јесте, али они су јако дисциплинована екипа што сам и најавио пре утакмице. Показали су данас да добро стоје на терену, да су тркачки добри. Тражили смо тај гол и он је дошао у најбољем тренутку по нас. Уз то нам је и њихов црвени картон олакшао даљу контролу утакмицу. Имамо рпед нама друго полувреме које се игра на Малти. Екипе још нису ни физички најбоље спремне, а и уиграност још увек није на добром нивоу, и ми и они имамо нове играче. Могу генерално да будемзадовољан односом према игри — рекао је Милојевић, додавши да је остварено оно најважније, а то је резултат.

Ричмонд Боаћи је постигао два гола, али Милојевић ние желео да говори о појединцима.

Задовољан сам свим играчима, и не бих волео да причам појединачно. Да би нападач нешто урадио, цео тим мора нешто да уради. Задовољан сам њиховим одговором у вези са стварима о којима смо причали. Боаћи јесте битан играч, као што су ми битни сви остали играчи. Постоје играчи који данас нису били у постави, а заслужују да добију шансу.

На крају, Звездин тренер се захвалио на подршци.

Хвала публици, ми желимо да имамо ветар у леђа. Желимо да се боримо, да играмо, и да им вратимо на прави начин.

Претходни текстЦрвена звезда – Флоријана 3:0 (1:0)
Следећи текстБоаћи: Волим да забављам навијаче