КК Црвена звезда – систем направљен да траје

64

Председник КК Црвена звезда мтс обавио током викенда разговоре са играчима и делом стручног штаба у склопу припрема за нову сезону која почиње 1. јула 2017. године

КК Црвена звезда мтс окончао је у петак 16. јуна 2017. године најуспешнију сезону у историји клуба, а већ у суботу и недељу председник клуба Небојша Човић обавио је са својим сарадницима низ активности у циљу што боље припреме клуба за следећу такмичарску сезону, која почиње 01.07.2017. године.

У склопу тих активности обављен је разговор са већим бројем играча (изузев Американаца Вотерса и Томпсона којима је истекао уговор, и који су отпутовали у САД, као и Џенкинса који има уговор са Црвеном звездом за сезону 2017-2018), као и делом стручног штаба, осим првог тренера Дејана Радоњића, коме истиче уговор са крајем сезоне, 30.06.2017. године.

Дејану је у разговору са председником клуба још крајем маја изнета понуда за нови двогодишњи уговор, а тим поводом биће обављени и додатни разговори.

Приликом састанака, први човек црвено-белих Небојша Човић је информисао саговорнике о актуелној ситуацији, даљим активностима које клуб планира како би спреман дочекао предстојеће изазове.

Једна од тема била је финансијска ситуација клуба, а сви играчи и стручни штаб према којима постоје одређене финансијске обавезе, изразили су жељу да и даље буду део породице КК Црвена звезда, али и исказали велико поверење у клуб који се и претходних година суочавао са сличним изазовима, али је успевао да измири обавезе према својим играчима и тренерима, и то пре почетка нове сезоне.

Један од најискуснијих у редовима Црвене звезде мтс Милко Бјелица, који ће бити и представник клуба на редовном годишњем састанку Евролиге у Барселони који је за играче планиран већ 20. јуна, истакао је током разговора изванредне услове за рад које је имао у црвено-белом дресу ове сезоне, посебно присећајући се неких ранијих времена када је играо у дресу Црвене звезде.

Челни људи КК Црвена звезда мтс настављају даље планиране активности у циљу припема за наредну сезону, о чему ћемо редовно обавештавати јавност.

У жељи да достојно прославимо један од највећих успеха у историји овог великог клуба, нећемо се бавити бројним гласинама, спекулацијама и комбинаторикама о одласцима играчког кадра и стручног штаба који се појављују у јавности. Овај систем је направљен да траје…

Претходни текстШампионске мајице у продаји
Следећи текстТренинг голмана