Претпродаја сезонских улазница креће од понедељка

94

КК Црвена звезда мтс обавештава да претпродаја сезонских улазница за такмичарску сезону 2017-2018 почиње у понедељак 5. јуна.

КК Црвена звезда мтс и ове сезоне већ са првим данима јуна, креће у претпродају сезонских улазница за такмичарску 2017/2018.годину.

Претпродаја сезонских улазница, званично ће почети 5. јуна, а најбржи купци ће у односу на регуларне септембарске цене, моћи да купе своју сезонску улазницу по знатно нижим и повољнијим ценама.

Циљ ове акције која се и у прошлости показала као врло успешна, је да сви навијачи који желе да обезбеде своја места за наредну сезону у дворанама „Арена Београд“ и „Александар Николић“, за могућих 45 утакмица у свим такмичењима које ће организовати КК Црвена звезда мтс, куповином сезонске улазнице помогну свом клубу, и дају преко потребну подршку црвено-белима у регионалном и домаћем шампионату, као и у Евролиги која ће и наредне године бити одиграна у формату са 16 клубова.

И овога пута у понуди ће се наћи улазнице за секторе:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д, ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4, ПЛАВА ЛОЖА, БЕЛА ЛОЖА, ЛОЖА, СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА.

Комплетне цене свих сезонских улазница у претпродаји и продаји (која ће бити у септембру) као и места продаје улазница и све погодности, попусте и куповину на рате, клуб ће објавити у среду у јутарњим часовима.

Претходни текстЂуровски и Луковић уз „Фудбал за пријатељство“
Следећи текстСрећан рођендан, Џајо