Црвена звезда дочекује Динамик

91

Првотимац црвено-белих Немања Дангубић пред утакмицу 7. кола Моцарт Суперлиге са Динамиком. Утакмица се игра у петак од 19 часова, продаја карата од среде у свим пословницама Евентима, продаја и на дан утакмице на благајнама дворане „Александар Николић“.

Црвено-бели ће у наредна 2 кола играти као домаћини, прво против екипе са Дорћола, а онда ће у понедељак угостити и екипу Спартака.

Пред овај дуел који се игра у петак од 19 часова у дворани „Александар Николић“ првотимац Немања Дангубић каже да црвено-бели морају врло опрезно да уђу у меч са једним од пријатних изненађења прве половине лигашког дела Суперлиге.

Морамо да будемо опрезни против екипе Динамика, тима који је у претходним колима показала да има квалитет да одигра врло добре мечеве и против тимова који су наступали у АБА лиги. Ми са друге стране, желимо да наставимо победнички низ и останемо први на табели. Међутим, морамо да одиграмо ангажовано и сконцентрисано, ако желимо нове бодове – рекао је Дангубић.

Карте за утакмицу Црвена звезда мтс – Динамик продају се већ од среде у пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни дворане „Александар Николић“:

Трибине – 200 динара
Партер Б и Партер 4 – 400 динара
Плава ложа и Бела ложа – 600 динара
Ложа – 800 динара
Седишта поред терена – 3000 динара

КК Црвена звезда мтс тренутно је једина екипа после 6 одиграних кола без пораза, екипа Динамика је тренутно четврта са скором 3-3.

Претходни текстЦрвено-бели у финалу плеј-офа!
Следећи текстЂаци у Старој Пазови тренирали са Звездиним атлетичарима