Канга: Да победом отворимо плеј-оф

94

Фудбалери Црвене звезде након одиграних 30 кола налазе се на првом месту на табели. Екипа Миодрага Божовића поново је најефикаснија у лиги са постигнутих 75 голова.

Везиста Гелор Канга очекује да његова тим и у првом колу плеј-офа настави низ без пораза.

Иза нас је врло успешан део сезоне, али тежак посао тек предстоји. У наредних седам првенствених утакмица решава се читаво првенство. Очекује нас и полуфинале Купа тако да морамо да будемо максимално припремљени и фокусирани на сваки наредни меч. Због добрих резултата атмосфера у нашој екипи је на завидном нивоу, пуни смо самопоуздања и једва чекамо почетак плеј-офа — рекао је Канга.

За Звездиног Габнца ово ће бити трећи вечити дерби.

Сигурно ће ми прошли дерби на Маракани остати у најлепшем сећању. Слушао сам приче о томе какав је осећај постићи гол у вечитом дербију, али сада када сам доживео желим то и да поновим. Овог пута дерби долази у веома битном тренутку. Бодови су подељени, прво је коло плеј-офа и желимо да отпочнемо завршни део сезоне на најбољи могући начин. Победа би нам донела много мирнији пут ка титули. Знам колику тежину носи ова утакмица за обе екипе, као и за навијаче. Делије ће у уторак, као што то увек и раде, направити фантастичну атмосферу. Њихова енергија је нешто се преноси на нас на терену и што нас покреће. Уверен сам да их нећемо изневерити.

Канга је ове сезоне постигао 4 гола и забележио 10 асистенција.

Радује ме што потврђујем добру форму из утакмице у утакмицу. Против Борца сам био прецизан са беле тачке, а пре тога сам се у Купу уписао у листу стрелаца. Голови су дошли у правом тренутку, сада када се првенство решава. Верујем да новим асистенцијама и головима могу да помогнем екипи да остваримо циљ за који сви напорно радимо од првог дана овог првенства, а то је освајање дупле круне — поручио је Канга.

Претходни текстЗвездаши се спремају за Васкрс
Следећи текстБожовић најефикаснији тренер Звезде