Срнић: Верујем у себе

87

Звездино дете, фудбалер који се после неколико година вратио у свој клуб и допринео освајању шампионске титуле претходне сезоне — Славољуб Срнић, говорио је о припремама на Кипру и својим очекивањима у наставку сезоне.

Славољуб Срнић је у Црвеној звезди годину и по дана, а ово су му треће припреме од повратка.

Прошло је 10 дана како смо овде, радимо пуном паром и мислим да је шеф задовољан односом свих играча према тренинзима, и мислим да ћемо бити спремни за наставак сезоне. Имали смо добре провере, може боље, увек, мада као што шеф каже, овде је најбитније да се спремимо физички. Резултат је мање битан, али пошто смо све до сада победили, и то је позитиван утисак — говори брзоноги крилни фудбалер.

Срнић је открио који гол у Звездином дресу му је најдражи.

Против Војводине, јер то је мој први гол на Маракани када сам се вратио, тај ћу увек памтити.

Срнић одлично зна који су Звездини циљеви овог пролећа.

Први циљ је дупла круна, и верујем да можемо да испунимо тај циљ. Други циљ је улазак у неко европско такмичење, надам се да ћемо ове године то остварити — рекао је Срнић.

Уостварењу тог циља помоћи ће и фудбалери који су пристигли ове зиме.

Нећу да именујем никога и да говорим ко је на мене оставио најбољи утисак, да се неко други не наљути, али момци су показали да ће бити појачања и да могу да помогну. Појачали смо се на свим позицијама, то ствара додатну обавезу да се трудимо како бисмо изборили место у тиму. Борим се на сваком тренингу и на свакој утакмици, то је мој начин. Верујем у себе, да не верујем, не бих ни био у Звезди — јасан је Срнић.

Претходни текстБуди део клуба, пријави се за камп!
Следећи текстПораз Звезде у Москви