ККЦЗ: Звездаши помозите момцима!

145

Црвена звезда мтс без повређених Јовића, Кузмића и Дангубића дочекује меч са Морнаром. Апел навијачима да дођу у дворану „Александар Николић“ и пруже подршку црвено-белима!

Кошаркаши Црвене звезде мтс у понедељак играју нови меч, 40. званични у такмичарској сезони 2016-2017, иако званично није ни половина актуелне сезоне.

Напори којима су изложени изабраници Дејана Радоњића су огромни, посебно након новог циклуса у коме су црвено-бели за само 8 дана играли 4 утакмице, од тога 3 у Евролиги.

Велики број утакмица узима свој данак, након Немање Дангубића који одсуствује већ 10 дана, повређен је и Стефан Јовић, чији је наступ и за утакмицу са ЕФЕС-ом неизвестан, такође последице повреде осећа и центар Огњен КУзмић.

Зато КК Црвена звезда мтс апелује на присталице црвено-белих да у понедељак дођу у дворану „Александар Николић“ и пруже гласну подршку тиму, који ће са мањим бројем првотимаца и у знатно скраћеној „ротацији“ одиграти меч са Морнаром у оквиру 20.кола АБА лиге.

Помозите црвено-белима да дођу до још једног повољног резултата на утакмици која почиње у 18 часова у дворани „Александар Николић“.

КЛуб подсећа да се карте продају у пословницама Евентима од недеље, такође и на дан утакмице и на благајни дворане.

Претходни текстПетковић: Осећам се феноменално
Следећи текстОдбојкаши Црвене звезде отпутовали у Немачку