Црвено-бели у Пожаревцу играју први меч четвртфинала Купа

78

Одбојкаши Црвене звезде у четвртак 15. децембра (18 часова) биће гости Младом раднику у Пожаревцу у првом мечу четвртфинала Купа Србије.

У репризи пррошлогодишњег финала Купа, када је Звезда славила са 3:0, црвено-бели ће покушати да остваре предност пред реванш у Београду и на тај начин олакшају себи пут до полуфинала.

Протекле сезоне сам играо у Младом раднику и знам колико тешка гостовања могу да буду у Пожаревцу. Можемо да очекујемо добар резултат само ако максимално сконцентрисани уђемо у тај меч. Неће нам бити лако, али квалитет је на нашој страни и то треба да покажемо на терену – изјавио је Немања Машуловић.

Средњи блокер Црвене звезде би волео да се понови партија са почетка сезоне када је са црвено-белима освојио трофеј Супер Купа против Младог радника.

Лепо је вратити се у дворану у Пожаревцу. Играли смо финале Купа у прелепом амбијенту, а посебно ми је било лепо када сам са Црвеном звездом, на почетку сезоне, играо против своје некадашње екипе и освојио Супер Куп Србије – истакао је Машуловић.

Прва утакмица четвртфинала Купа Србије између Младог радника и Црвене звезде игра се у четвртак 15. децембра од 18 часова у дворани КСЦ Пожаревац, уз директан пренос на РТС 2. Меч ће судити Горан Градински и Игор Миљковић.

Реванш меч биће одигран у Београду 26. децембра.

Претходни текстПобеда за прво место и крај суперлигашке године!
Следећи текстРадоњић: Желим и верујем да можемо