Звезда и Хонда – тандем успешних заједно и у 2017

80

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс потписао је у уторак уговор о техничком спонзорству са компанијом „Хонда“ својим досадашњим партнером . Уговор за текућу сезону 2016-2017 потписан је у Хонда салону у Београду.

Кошаркашки лидер на овим просторима у свим сегментима КК Црвена звезда мтс, своје поверење још једном је поклонио светски познатом бренду Хонда који је синоним за квалитет и поузданост када су аутомобили у питању.

Делта Аутомото је још пре 3 године препознао спортске амбиције црвено-белих који су у претходној сезони освојили два трофеја: шампионски прстен АБА лиге и титулу шампиона Србије и ушли у Топ 8 фазу Евролига такмичења. Успехе су наставили да ређају и у новој сезони са до сада остварене 4 победе у најјачем и највећем европском клупском такмичењу.

Кључеве Хонда ЦР-В модела преузели су првотимци Огњен Кузмић, Чарлс Џенкинс и Нејт Волтерс, који су директорки компаније Делта Аутомото Александри Ђурђевић уручили кошаркашку лопту са потписима играча.

Давор Ристовић директор КК Црвена звезда који је потписао уговор у име црвено-белих, изразио је задовољство наставком сарадње са Хондом.

Велико нам је задовољство што је тако позната и велика компанија препознала шта радимо и што подржава КК Црвена звезда. Надам се да ћемо се и у овој сезони заједно са брендом Хонда радовати новим победама и трофејима у сезони коју смо успешно започели.

Поздрављајући госте из КК Црвена звезда, директорка Ђурђевић је поручила:

Верујемо да ће снага снова, коју са собом носи бренд Хонда, тим Црвене звезде одвести до самог врха српског, регионалног и европског такмичења.

Чарлс Џенкинс и у другој сезони у црвено-белом дресу са задовољством вози модел Хонда ЦР-В.

Још приликом првог доласка у Црвену звезду возио сам Хондин модел ЦР-В, а у њему ћу радо уживати и ове сезоне јер је врло удобан и поуздан. Драго ми је што је Хонда, иначе веома популаран бренд и у САД одакле долазим, партнер мог клуба већ годинама. Ово је за мене природна сарадња – успешних са успешнима.

Уговор између КК Црвена звезда мтс и бренда „Хонда“ потписан је до краја ове сезоне.

Претходни текстСтојановић и Мичел поново са првотимцима
Следећи текстРуиз: Нисам странац у Београду