УО Звезде именовао потпредседнике

71

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда одржао је данас редовну седницу.

У пуном саставу руководеће тело нашег клуба разматрало је финансијску ситуацију и донело закључак да се уз велике напоре оперативних структура успешно одржава финасијска стабилност. УО сматра да на основу свега до сада урађеног клуб наставља са мукотрпним изласком из кризе и да нема бојазни да ће се то променити у наредном периоду.

На предлог председника клуба Светозара Мијаиловића, а на основу статута клуба, изабрани су заменик председника и два потпредседника. Функцију заменика председника ФК Црвена звезда ће убудуће обављати професор Божидар Церовић, док ће потпредседници бити Миленко Костић, угледни привредник и Јован Куле Аћимовић легендарни фудбалер Црвене звезде.

Такође, формирана је и радна група од десет чланова која ће радити на изменама и допунама статута клуба како би се ускладио са новим Законом о спорту. Радна група има задатак да припреми измене и допуне статута до пролећа 2017. године и наредне седнице скупштине клуба која једина има могућност да мења статут.

На крају, изражено је и посебно задовољство садашњим првим местом на табели Суперлиге са шест бодова предности у односу на прве пратиоце, док је посебан акценат стављен на завршницу овог дела првенства са циљем да се осигура титула јесењег шампиона и играчима и стручном штабу пружи максимална подршка.

Претходни текстТенисери Звезде шампиони Србије
Следећи текстЗвезди припала драма у Бамбергу