Симанић нови „краљ“ НБА 2К17

418

Нови победник планетарно популарне игрице НБА2К17 међу кошаркашима Црвене звезде је Бориша Симанић.

Нови гејминг краљ међу кошаркашима Црвене звезде је Бориша Симанић. На традиционалном НБА 2К17 турниру у шопинг-молу Делта Сити, Симанић је финалу био бољи од Огњена Добрића и тако на трону наследио Марка Гудурића.

Трећу годину за редом КК Црвена звезда и Делта Сити организују турнир у најпопуларнијој баскет симулацији и током два дана такмичења преко 100 гејмера бори се за титулу најбољег виртуелног кошаркаша. Међу првотимца црвено-белих ове године најбољи је Бориша Симанић који је у полуфиналу прво елиминисао Милка Бјелицу, да би потом победио и Огњена Добрића, који је претходну у другом полуфиналу савладао Петра Ракићевића.

Била је тешка и неизвесна борба, мени је пуно помогло што сам играо са Звездом чије играче добро познајем. Пресудила је наша агресивна одбрана и добар скок, али неки играчу ће сигурно претрпети критику за нешто слабију партију у финалу против Добрићевог Уникса – нашалио се Бориша.

Поред међусобних мечева, црвено-белих су искористили прилику и да се окушају у виртуелном баскету са самим гејмерима, као и у дружењу током турнира. Звезда је четврту годину за редом део НБА2К серије, заједно са тимовима из најјаче лиге на свету, те осталим клубовима из новог формата Евролиге. Финале турнира игра се сутра, а најбољи играчи из оба дана такмичења добиће вредне „Champion“ и Црвена звезда „Fan store“ награде. Поред Делта Ситија и Црвене звезде, „Champion“-а и Црвена звезда „Fan store“, партнери турнира су Накси радио, Ултра центар Галактика, а све уз подршку Евролиге и НБА2К франшизе.

Претходни текстВетерани Звезде гостовали у Срему
Следећи текстМаракана зове таленте нове!