Радоњић: Задовољан победом, иду нови мечеви

47

Изјаве тренера КК Црвена звезда мтс Дејана Радоњића и првотимца Огњена Добрића након победе црвено-белих у Бару.

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су Морнар у Бару са 71:59 и тако забележили и седму победу у исто толико кола регионалног такмичења. Након утакмице којој је присуствивало скоро 4000 гледалаца, тренер црвено-белих истакао је задовољство новим бодовима, али и да времена за превелике анализе нема, јер је распоред за екипу Црвене звезде мтс изузетно напоран и тежак:

Желим да се захвалим нашим навијачима којих је било пуно у дворани. Сво време смо се осећали јако пријатно. Веома сам задовољан што смо успели да освојимо бодове, свестан чињенице да то није било нимало лако. Друго полувреме је било много боље, али ми, једноставно, немамо времена за приче и анализе, долазе нове утакмице.
Очекивао сам добру екипу Морнара и то се догодило, Барани су могли да имају још бодова. На добром су путу да остваре опстанак у АБА лиги.

Што се тиче АБА лиге, интересантно је да се у раној фази издвојило пет екипа за горњи део табеле: Будућност, Партизан, Цибона, Цедевита и Црвена Звезда, које конкуришу за четири места у плеј офу.

Огњен Добрић, играч Црвене звезде мтс:

Знали смо да нас очекује тешка утакмица у Бару. Добро смо отворили друго полувреме, одиграли како смо планирали и освојили два бода у АБА лиги што нам је било најбитније.

Након повратка у Београд, екипа ће од среде тренирати у „Комбанк Арени“ где ће у петак од 19 часова гостовати екипа Басконије.

Претходни текстЗвезда пребродила гостовање Морнару
Следећи текст„Звездаши питају“ – Душан Анђелковић