Црвено-бели отпутовали у Естонију

76

Одбојкаши Црвене звезде отпутовали су јутрос на први меч 2. кола ЦЕВ Лиге шампиона у Талин где ће у среду одмерити снаге са Селвером, шампионом Естоније.

Састајемо се са једном изузетно јаком екипом, посебно на њиховом терену. Ова утакмица ће бити велики изазов за нас. Не размишљамо о неком крајњем резултату, већ само размишљамо да одиграмо једну добру утакмицу и да са паркета изађемо задовољни – изјавио је пред пут тренер Црвене звезде Драган Кобиљски.

Екипа је у главни град Естоније отпутовала у пуном саставу, па ће Кобиљски моћи да рачуна на све играче: Александар Шкрбић, Предраг Јевтић (либеро), Филип Самарџић, Никола Петровић, Александар Гмитровић, Немања Машуловић, Вук Милутиновић, Милутин Нејић, Душан Стојсавлејвић, Никола Мунћан, Александар Благојевић и Никола Вељовић.

Прва утакмица 2. кола ЦЕВ Лиге шампиона између Селвера и Црвене звезде игра се у среду 2. новембра од 18 часова по нашем времену у Спортској хали Аудентес у Талину (Естонија), уз директан ТВ пренос на Спорт клуб 2. Меч ће судити Салвис Куртис (Летонија) и Владимир Олејник (Русија).

Реванш меч је на програму у недељу 6. новембра од 20 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду.

Уколико елиминише Естонце, Црвена звезда ће у 3. колу играти против турског Аркаса из Измира. Први меч би се играо 16. новембра у Београду, а реванш 20. новембра у Измиру.

Поражена екипе из 2. кола наставиће такмичење у Купу ЦЕВ 2017.

Претходни текст„Звездаши питају“ – Душан Анђелковић
Следећи текстВетерани Звезде гостовали у Убу