Божовић: Утакмица изнад нивоа наше лиге

88

Фудбалери Црвене звезде након репрезентативне паузе, вратили су се победом над екипом Чукаричког, обавезама у нациналном шампионату. Тренер Миодраг Божовић, био је задовољан тријумфом као и квалитетом меча.

Увек је тешко играти након паузе. Контролисали смо утакмицу 60 минута и сматрам дошли заслужено до победе. Мислим, такође, да је утакмица била добра и да је превазишла по квалитету ниво наше лиге – истакао је Гроф и наставио:

Освојили смо нова три бода што нас све радује, али оно што брине је велики број промашаја. Не кривим играче, могу само да им честитам. Сикимић је желео да асистира, Руиз је изблокиран у шанси, а приликом шута Канге неколико играча противника је стајало на гол-линији. Задовољан сам партијама Руиза и Моуче и знам да могу да буду само бољи.

Шеф струке најтрофејније српског тима објаснио је и ситуацију око ровитог Хуга.

Виеира није тренирао десет дана, још увек је ровит и плашио сам се да га уведем у игру, јер је терен натопљен и клизав. Још једном желим да честитам и похвалим све играче. Немам због чега да их критикујем, јер побеђујемо и дајемо три гола по утакмици – констатовао је Божовић.

Претходни текстВиеира: Победа важнија од гола
Следећи текстБојан Дошен златни на Меморијалу „Звонко Осмајлић“