82. вечити дерби на Бањици

73

Први рукометни „вечити дерби“ ове сезоне у оквиру 6.кола Суперлиге, 82 укупно, на програму у недељу, у 19 часова, у СЦ „Бањица“.

Црвено-бели су одлично започели сезону и у првих пет кола су једина непоражена и најефикаснија екипа, са 159 постигнутих голова. Након ремија у Великој Плани против Мораве, Звезда је забележила три узастопне победе против Спартака, Металопластике и Шамота.

Партизан је у сезону ушао са свежим и младим снагама. На Бањици су непоражени и све бодове су освојили на свом терену. Савладали су шампиона Војводину и Југовић и одиграли нерешено против Металопластике. Тренутно се налазе на 7.месту са 5 бодова.

Партизан је у непоражен у претходна три „вечита дербија“, у последња два је славио. У досадашњих 81 вечитих дербија, Партизан има 38 победа, Црвена звезда 32, док је у 11 наврата било нерешено.

Сведоци смо већег броја изненађења на почетку новог шампионата, тако да ће сваки бод бити изузетно важан, а победа у „Вечитом дербију“ након три меча поста, на гостујућем терену, била би велики ветар у леђа за наш тим и потврда великог и доброг рада.

82. „вечити дерби“ је на програму сутра од 19 часова, у СЦ „Бањица“. Судије су Мошорински и Панџић.

Претходни текстЈовељић: Име сам добио по Звездиној легенди
Следећи текстЗвезди „Шалетов трофеј“, Вукомановићева МВП