Припрема за Мега Лекс почела већ у Задру

66

Кошаркаши Црвене звезде мтс у петак одрадили тренинг у Задру, повратак у Београд у петак у поподневним часовима. Почела продаја карата за дуел са Мега Лексом (недеља 17 часова).

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су још једну победу у АБА лиги, али много времена за анализу утакмице у Задру, која је рекордна када је историјат утакмица црвено-белих и хрватског лигаша у Задру у питању, нема.

Екипа се у петак у поподневним часовима враћа за Београд, а како би остала у ритму пред дерби 4.кола АБА лиге са Мегом, екипа ће тренирати у Задру у петак у јутарњим часовима, па ће кренути аутобусом пут Сплита, одакле црвено-беле очекује лет ка Београду.

Након одличне утакмице коју су изабраници Дејана Радоњића одиграли у Задру, задовољни су били капитен, и тренер шампиона АБА лиге.

Лука Митровић, капитен КК Црвена звезда мтс:

Задовољан сам оствареном победом. У првој четвртини нисмо баш добро одбрамбено реаговали, али смо касније заиграли чврсто како можемо, и наш квалитет је дошао до изражаја. На крају смо забележили по мени неочекивано убедљиву победу. Отворили смо АБА лигу на добар начин са три уверљиве победе, али нас то не сме заварати. Желимо и против Меге да наставимо серију побједа.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:

Добро смо кренули у меч и изгледало је на старту да ће то тако да буде до краја, али Задар је наравно одговорио, што сам и очекивао. Међутим, већи избор играча и разлика, која је очигледно у нашој страни, дошли су до изражаја како је време одмицало. Задар има проблема и са повређеним играчима и то се осетило до краја. То смо искористили да направимо разлику, која је ипак била превелика.

Утакмица Црвена звезда мтс – Мега Лекс која представља дерби 4.кола регионалног такмичења игра се у недељу од 17 часова. Карте су у продаји од петка у пословницама Евентима, и у недељу од 12 часова до почетка утакмице на благајнама дворане „Александар Николић“ по стандардним ценама:

Трибине А,Б,Ц и Д – 300 динара
Партер Б и Партер 4 – 500 динара
Бела и Плава ложа – 700 динара
Ложа – 900 динара
Почасна места – 5000 динара

Утакмица Црвена звезда мтс – Мега Лекс директно ће бити преношена на првом каналу ТВ Аренаспорт.

Претходни текстЦрвена звезда 5. пут победник Супер Купа Србије!
Следећи текстРекордно на татамију Европског џудо купа „Србија опена“