Радоњић: Ужелели смо се навијача и утакмица

65

Кошаркаши Црвене звезде мтс нову сезону започињу у петак 30. септембра од 19 часова утакмицом против МЗТ-а у дворани „Александар Николић“.

Екипа Дејана Радоњића вредно је радила у претходних скоро два месеца, а након серије пријатељских мечева, црвено-бели коначно истрчавају пред своје навијаче у првој борби за бодове.

Екипа МЗТ-а ове сезоне формирала је изузетно квалитетан састав, са чак 8 странаца, а шампион Македоније, поред АБА лиге, жели да игра значајнију улогу и у Еврокупу.

Овде не причамо о неком опрезу када Вам долази квалитетна екипа као МЗТ у госте, већ о противнику који у оваквом саставу може да добије свакога у АБА лиги. Распоред утакмица на старту је узузетно тежак, играћемо 11 мечева у октобру. Желимо да освојимо бодове на старту АБА лиге, спремали смо се врло напорно и добро смо тренирали и радили, у ових више од 45 дана припрема. Једва чекамо да почне, ужелели смо се утакмица и наших навијача, које и овом приликом позивам да дођу у великом броју на почетак сезоне, и пруже нам подршку са трибина која нам јако пуно значи – рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

КК Црвена звезда мтс почео је у среду продају пакета „Звездаши будите ветар у леђа свом тиму“ дневних улазница за утакмице КК Црвена звезда мтс у АБА лиги против МЗТ-а и Цедевите,које се играју у петак 30. септембра и 3. октобра у дворани „Александар Николић“.

Јединствена цена улазница за утакмице 1. и 2.кола АБА лиге (МЗТ – Цедевита):

Трибине А,Б,Ц и Д – 450 динара
Партер Б и Партер 4 – 750 динара
Бела и Плава ложа – 1050 динара
Ложа – 1350 динара

Продаја улазница по великом попусту почела је у среду 26. септембра од 10 часова на продајним местима „Евентима“ и од 14 часова до почетка прве утакмице у петак против МЗТ-а на благајнама Хале „Алекдандар Николић“.

Ова акција мотивисана је великом жељом играча Црвене звезде мтс, да у сезону уђу уз велику подршку навијача који су и прошле сезоне били врло важан део великог успеха КК Црвена звезда мтс.

Дођите у петак у 19 часова у дворану „Александар Николић“ на званично представљање тима и нових дресова КК Црвена звезда мтс за нову сезону – БУДИТЕ ВЕТАР У ЛЕЂА НАШИМ МОМЦИМА!

Претходни текстПродаја карата за Јавор
Следећи текстКако је Мец дрхтао пред Звездом