Звездаши будите „Ветар у леђа“ свом тиму

123

КК Црвена звезда мтс позива навијаче да пруже подршку играчима и дођу на својеврсну промоцију тима и нових дресова у петак против МЗТ-а. Пакет улазница за два премијерна меча у АБА лиги, у продаји од среде.

КК Црвена звезда мтс почиње у петак 30. септембра такмичарску сезону 2016-2017 утакмицом против МЗТ-а у дворани „Александар Николић“.

Већ три дана касније, гост актуелном шампиону АБА лиге биће екипа Цедевите. У сусрет новој сезони, у којој ће црвено-бели само у регионалном такмичењу одиграти најмање 13 утакмица, КК Црвена звезда мтс одредио је цене карата за мечеве у АБА лиги (регуларни део сезоне):

Трибине А,Б,Ц и Д – 300 динара
Партер Б и Партер 4 – 500 динара
Бела и Плава ложа – 700 динара
Ложа – 900 динара
Почасна места – 5000 динара

Ове цене улазница важиће за целу АБА лига сезону, а КК Црвена звезда мтс одлучио је да смањи цене у односу на прошлу сезону и тиме изашао у сусрет својим присталицама. Истовремено наш клуб покренуо је за прве две утакмице у новој сезони „пакет“ акцију по којој ће сваки купац по јединственој и знатно повољнијој цени моћи да купи улазницу која ће важити за утакмице против МЗТ-а и Цедевите.

Јединствена цена улазница за утакмице 1. и 2. кола АБА лиге (МЗТ – Цедевита):

Трибине А,Б,Ц и Д – 450 динара
Партер Б и Партер 4 – 750 динара
Бела и Плава ложа – 1050 динара
Ложа – 1350 динара

Продаја улазница по великом попусту почиње у среду 26. септембра на продајним местима „Евентима“ и до почетка прве утакмице у петак против МЗТ-а на благајнама Хале „Алекдандар Николић“. Ова акција мотивисана је великом жељом играча Црвене звезде мтс, да у сезону уђу уз велику подршку навијача, који су и прошле сезоне били врло важан део великог успеха КК Црвена звезда мтс.

Дођите на званично представљање тима и нових дресова КК Црвена звезда мтс за нову сезону – БУДИТЕ ВЕТАР У ЛЕЂА НАШИМ МОМЦИМА!

Претходни текстДупло славље јуниора и кадета КК Црвена звезда мтс
Следећи текстЈуниори победници екипног Првенства Србије, девојке треће