Бјелица: Част ми је што ћу поново играти за Звезду

116

Ново појачање КК Црвена звезда мтс Милко Бјелица о повратку у свој клуб, тешкој сезони која је пред црвено-белима, Евролиги и искуству које би требало да донесе у екипу Дејана Радоњића.

Милко Бјелица од четвртка је поново члан Црвене звезде мтс. Крилни центар црвено-белих вратио се у Београд из кога је отишао као играч који много обећава, а вратио се са великим искуством и бројним епизодама у клубовима који су наступали у Евролиги.

Након обавезних тестова у ординацији спортске медицине „Витамаксима“ у Београду, Милко Бјелица који је у четвртак већ одрадио први тренинг са тимом, изнео је своја очекивања од повратка у Црвену звезду:

Сигурно да ми је много драго што сам поново у Црвеној звезди. Ту сам почео, а додатно задовољство причињава ми и чињеница да ћу са мојим клубом играти Евролигу. Ту сам да помогнем мојим саиграчима и тренеру да покушамо да поновимо резултате из прошле сезоне.

Црвено-беле очекује изузето напорна сезона са великим бројем утакмица и бројним путовањима. Као сада већ искусан евролигашки играч, Милко истиче једну ствар:

Очекује нас врло напорна сезона у којој је много важно да избегнемо повреде, јер ће ритам бити тежак. Сада размишљам само како да се што пре уиграмо и дођемо до форме.

Отишао је као један од млађих у тиму, тренутно је најискуснији, и играч са озбиљним стажом у Евролиги. Након позива Црвене звезде мтс није много размишљао.

Било је понуда током лета, али када сам чуо за понуду Црвене звезде мтс, све је било идеално. Поново Евролига, мој клуб, поклопиле су нам се и жеље и амбиције. Биће ми част да поново играм у дресу Црвене звезде и најбољом публиком у у Европи – рекао је Бјелица, који са екипом путује на турнир у Вршац, где ће црвено-бели одиграти први меч у новој сезони пред публиком против организатора турнира, екипе Вршца у суботу.

Претходни текстКК Црвена звезда и „прави шампиони“
Следећи текстНаставак продаје сезонских улазница