Милко Бјелица поново црвено-бели!

87

Звездино дете, Милко Бјелица, ново је појачање црвено-белих пред нову сезону!

КК Црвена звезда добио је у четвртак велико појачање за наредну сезону, двогодишњи уговор са црвено-белима потписао је Милко Бјелица.

Бјелица, који је рођен 4.јуна 1984.године у Београду, „дете“ је клуба са Малог Калемегдана, а у дресу Црвене звезде провео је пет сезона од 2001-2006.године.

Након тога, уследиле су две епизоде у Немачкој (Брауншвајг и Келн),а од 2008.године стандардни је члан великих европских клубова: Лијетувос Ритаса, Куће Лаборал, за коју је наступао 3 сезоне, ЕФЕС Пилсена, и коначно Дарушафаке, из које се и вратио у своју кућу – Црвену звезду.

Милко Бјелица, висок је 207цм, донеће велико евролигашко искуство и квалитет у екипу коју предводи тренер Дејан Радоњић, и биће велики ослонац у игри на позицијама криног центра и центра.

КК Црвена звезда тако је довела и треће појачање за наредну сезону, након Чарлса Џенкинса и Огњена Кузмића. Клуб наставља интензивно да ради у прелазном року на даљем ојачању тима, који сезону отвара утакмицом против МЗТ-а у Београду у оквиру АБА лиге јтд.

Добро дошао кући Милко!

Претходни текстКарте за Бачку од петка на благајнама
Следећи текстЛуковић: Одличан рад на Златибору