Ристић: Превише смо грешили

75

Није било много лепих потеза у вечерашњој фудбалској представи на стадиону Мапеј у Ређио Емилији. Фудбалери Црвене звезде били су углавном у подређеном положају, али, ако се за некога једногласно може констатовати да је одиграо добру и борбену утакмицу, то је Михаило Ристић.

Пријало је видети новајлију на позицији левог бека како у неколико наврата надиграва знатно старије супарнике из противничке екипе.

Почетак није био толико лош по мом мишљењу, али њихова тактичка супериорност је пресудила. Правили смо превише грешака и зато је резултат такав какав јесте. Испоставило се да Берарди није такав баук каквим су га представили. Ипак, имао је гол и асистенцију, свакако је показао квалитет. Знали смо и пре почетка да је он ударна игла њиховог тима. Доста проблема на другој страни правио нам је и Полетано. Сасуоло има одличне играче на свим позицијама. Ми смо лоше тактички стајали на терену и зато је резултат овакав – рекао је Ристић.

Миодраг Божовић је на конференцији за медије након меча рекао да је једина добра ствар у овој утакмици то што је Звезда добила одличног левог бека.

Захвалан сам шефу на лепим речима, то ми много значи, али најважније је да тимски играмо добро. То данас нисмо успели. Ипак, квалификације још увек трају, ништа није готово. У реваншу можете да очекујете нашу борбу, да дамо свој максимум тих 90 минута и да покушамо да изборимо пролаз у другу рунду пред нашим навијачима – закључио је Звездин бек.

Претходни текстБожовић: Морамо агресивније у реваншу
Следећи текстПлавшић и Катаи након Сасуола