Плавшић и Катаи након Сасуола

107

Дан након болног пораза од Сасуола утисци се још увек нису слегли. Фудбалери Црвене звезде данас су одрадили тренинг опоравка, а већ сутра почињу припреме за наредне утакмице.

Представник италијанске Серије А у већем делу меча био је знатно бољи ривал. Чак ни увођење брзоногог Срђана Плавшића није пореметимо изванредну одбрану Италијана.

Ушао сам када је већ било 2:0 и мало времена за промене. Дао сам свој максимум и трудио сам се да брзином и агрсивношћу помогнем екипи.Сасуоло је био бољи ривал током целе утакмице. Мислим да ниједну праву шансу за гол нисмо створили и са таквом игром нисмо ни могли да се надамо победи. Остаје нам реванш у Београду да пробамо да поправимо утисак – рекао је омалени везиста.

Узроци лошег издања у Италији ће се тек наћи под лупом стручног штаба и играча.

Не знам зашто смо били толико инфериорни током меча. Није нас хтео пас, као ни шут, лопта нам је бежала. Сасуоло је одлично припремљена екипа, уиграни су и добро се познају. Знали смо и пре утакмице да нас чека тежак посао, али нисмо се надали баш оваквом исходу. Предност од три гола је велика, али не предајемо се и уз помоћ навијача можемо да пробамо да победимо – закључио је Плавшић.

Александар Катаи је свакако био играч на којег су домаћини обраћали највише пажње.

Сви смо свесни тога како смо одиграли утакмицу, резултат све говори. Имали смо среће да нисмо примили још неки гол. Сасуоло је одлично припремљен иако им првенство још није почело. Не знам шта се синоћ десило, приказали смо игру која је далеко лошија од оног што можемо. Тешко је сада говорити о реваншу, мораћемо за 180 степени да променимо игру до следећег четвртка. Сви ћемо добро да размислимо где смо грешили и да што брже то исправимо – рекао је најбољи стрелац Црвене звезде у европским квалификацијама ове сезоне.

Претходни текстРистић: Превише смо грешили
Следећи текстЦрвено-бели у петак пред новинарима