Црвена звезда на јаком турниру у Грчкој

131

КК Црвена звезда последњу и најозбиљнију проверу пред почетак сезоне, имаће на међународном турниру у Грчкој, који ће се одржати крајем септембра ове године.

Екипа Дејана Радоњића учествоваће на врло јаком, првом интернационалном турниру на Криту, на коме ће поред шампиона АБА и КЛС лиге, учествовати и шампион Грчке и вишеструки освајач Евролиге, Олимпијакос из Пиреја, турска екипа Анадолу ЕФЕС из Истанбула, и израелски Хапоел из Јерусалима, који је ове године оформио врло снажан и квалитетан састав.

Према плану организатора, турнир ће се одржати од 23. септембра до 26. септембра у Ираклиону, на Криту. Полуфинални мечеви, који су на програму 23. септембра, као и меч за треће место и финални дуел који је заказан за 25. септембар, играће се у дворани „2 Аоракиа” на Криту.

У првој полуфиналној утакмици 23. септембра од 18 часова играће екипе Анадолу ЕФЕС-а и Хапоела, док је меч атинских и београдских црвено-белих, Олимпијакос – Црвена звезда заказан за 20 часова. Дуел поражених тимова у борби за треће место, на програму је 25. септембра од 18 часова, велико финале првог међународног турнира на Криту, планирано је за 20.30 часова.

Турнир на Криту биће последња провера за екипу Дејана Радоњића пред старт нове сезоне, која званично почиње 1.октобра утакмицом уводне рунде АБА лиге јтд са МЗТ-ом у дворани „Александар Николић“ у Београду.

Претходни текст„Звездаши питају“ – Миодраг Божовић, први део
Следећи текстПрограм утакмице са Лудогорецом