Божовић: Заслужено смо победили

66

Тренер нашег тима, Миодраг Божовић је имао разлога за задовољство после победе у другом колу квалификација за Лигу шампиона против Ла Валете на Малти 2:1 (0:1).

Некако бојажљиво смо почели и првих 20 минута нисмо изгледали баш најбоље. Примили смо гол у тим тренуцима, можда имали мало и притиска од овог дебија на европској сцени. Али, у сваком случају мислим да смо држали конце у већем делу и били бољи противник и заслужено победили – рекао је Миодраг Божовић.

Наш тренер је причао и о учинку појединаца.

Задовољан сам како смо играли у нападу, поготово Катаи, који је пружио изванредну партију и дао феноменалан гол. С друге стране, дозволили смо Валети да створи много шансу. Пуно смо грешили у пасу, али је то последица тога што пристижу нови играчи, физички нисмо на најбољем нивоу. Надам се да ће то све бити боље

Моуче је доста показао.

Мислим да јесте. Шта има да покаже. Он је играч изванредног квалитета, само од њега зависи да ли ће то да покаже. Канга је хтео премного, да се покаже, али опет, он је један од оних који је имао много добрих пасова, поготово на Моучеа и Катаија. Од њега треба очекивати све боље игре

Звезда је близу трећег кола…

Док год има могућности да нас неко победи, не смемо да говоримо ништа и морамо да будемо опрезни. Али, очекујемо да још једном победимо пред нашим навијачима. Позивам их да подрже екипу јер овај тим има добар карактер у стварању и треба је подржати.

Претходни текстЗвездин тријумф на премијери сезоне
Следећи текстКатаи: Подршка навијача пуно помогла