Црвена звезда и Радоњић и наредне сезоне заједно!

77

Прво појачање за нову сезону – тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић остаје на клупи шампиона АБА и КЛС лиге и у такмичарској 2016/2017. Радоњић отпутовао у Барселону на састанак ЕЛ и тренера евролигашких клубова.

Тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић отпутовао је у уторак у Барселону где ће као тренер црвено-белих присуствовати редовним годишњим састанцима Евролиге са осталим тренерима клубова, који ће се такмичити наредне сезоне у новом формату најелитнијег европског клупског такмичења.

Дејан Радоњић остаје у редовима шампиона АБА и КЛС лиге, КК Црвена звезда Телеком и такмичарској 2016-2017. години  у складу са уговором који има са клубом.

Тренер са највише победа у досадашњој историји клуба са Малог Калемегдана, инсистирао је на останку у Београду, и поред интересовања појединих клубова из иностранства, што је својеврсно признање и КК Црвена звезда Телеком који је двоструки узастопни освајач „дупле круне“ и редовни, и успешни учесник Евролиге.

Дејан Радоњић је први тим КК Црвена звезда Телеком преузео у априлу 2013. године. До данас је осим рекордног броја победа, освојио и две АБА и КЛС лиге, два купа, а са црвено-белима је стизао и до полуфинала Еврокупа, и четвртфинала Евролиге у управо завршеној сезони. Клуб овом приликом изражава задовољство наставком сарадње КК Црвена звезда Телеком и Дејана Радоњића и у будућем периоду у коме наш клуб очекују нови изазови и обавезе у 4 такмичења.

Претходни текстПрви тренинг у Термама Чатеж
Следећи текстКК Црвена звезда и ЕЛ у Барселони