Почела продаја сезонских улазница

56

КК Црвена звезда Телеком започео је данас продају сезонских улазница за наредну 2016/2017 сезону

Црвено-бели су протекле сезоне на доста начина одушевљавали своје навијаче и пружали им неке заиста феноменалне партије у српским дворанама. Освојена су два трофеја а такође је изборен и историјски пласман међу осам најбољих тимова Европе.

Наредне сезоне, српски и регионални шампион такмичиће се у новокомпонованом формату Евролиге заједно са 15 најбољих европских тимова попут ЦСКА, Фенера, Барселоне, Реала, Макабија…

Због великог броја атрактивних мечева који ће бити на програму следеће сезоне КК Црвена звезда решио је да и ове године у претпродају пусти сезонске улазнице како би сви навијачи на време могли да резервишу своја места покрај терена или на трибинама.

Данашњим даном почела је продаја сезонских карата које ће током недеље имати прилику да купе само власници прошлогодишњих сезонских улазница. КК Црвена звезда самим тим је пружио прилику својим фановима да уколико желе резервишу своја прошлогодишња места уз попуст од 900 динара приликом куповине нових сезонских карата.

Према информацијама стратешког партнера Евентима, Клуб је јако задовољан продајом улазница после првог дана и још једном подсећа све навијаче да  ће претпродаја сезонских улазница за сезону 2016/2017 трајати до 9. јула 2016. године искључиво у просторијама Клуба на Малом Калемегдану.

Претходни текстЗлатибор цео црвено-бео
Следећи текстГрофе, срећан рођендан!