Из породилишта – на Маракану!

57

Све запослене у ФК Црвена звезда у уторак, 14. јуна 2016. године гануо је догађај о којем ће се причати.

Наиме, сервис за чланство нашег клуба добио је једног од најмлађих чланова, откад је обновљен систем чланства у нашем клубу. Мала Маша Гњатовић рођена је 10. јуна 2016. године, а данас је пуштена из породилишта. Прва дестинација породици Гњатовић није била кућа у којој станују, већ дом свих Звездаша – Маракана. Маша је од данас члан Црвене звезде, и на тај начин следи пут своје сестре Уне коју су родитељи те 2013. године, такође право из породилишта, довели на наш стадион и учланили. Лепа традиција, и прелепе звездашке успомене за сестре Гњатовић!

Навијање за Црвену звезду ствар је ствар кућног васпитања, а данашње улчањење мале Маше посебно је симболично ако се у обзир узме податак да већ сутра почиње продаја сезонских улазница за наредну сезону.

Црвена звезда је током претходне такмичарске године учинила много у организационом и резултатском смислу, а сада је на реду милионска армија навијача. Велика подршка нашем клубу биће неопходна, и зато позивамо све Звездаше да купе сезонску улазницу и на тај начин, финансијски али пре свега својим присуством на стадиону, подрже напоре клуба да се врати на старе стазе европских успеха.

Ти си на реду!

Претходни текстТомас Фибел представљен на Маракани
Следећи текстПретпродаја сезонских карата од понедељка!