Звезда добила три појачања!

63

ФК Црвена звезда је од петка, 3. јуна 2016, јача за тројицу дефанзиваца који су са нашим клубом потписала уговоре. Управни одбор ФК Црвена звезда је на данашњој седници верификовао ове уговоре, и на тај начин су озваничени и први доласци пред почетак нове сезоне.

Први параф дело је младог Стефана Милошевића који је из Спартака из Суботице прешао на Маракану. У питању је фудбалер рођен 7. априла 1995. године. Наступа на позицији левог бека, а члан је и златне генерације Орлића која се на Новом Зеланду окитила медаљом светског првака. Стефан Милошевић је са Црвеном звездом потписао уговор на четири године.

Драго ми је што се све догодило и реализовало овако брзо. Много ми значи што сам се вратио у клуб у којем сам и направио своје прве фудбалске кораке. Срећан сам што ћу од првог дана припрема бити са екипом и на располагању тренер Божовићу. Амбиције су ми велике, и поклапају се и са амбицијама Црвене звезде – рекао је Милошевић.

Црвена звезда се појачала и на позицији централног бека. Нови фудбалер нашек клуба је Томас Фибел, француски фудбалер који је рођен 31. маја 1986. године, а у Црвену звезду као слободан играч прешао је из руске Мордовије. Фибел је у Русији био саиграч Дамјану Ле Талеку и Мичелу Доналду, те ће му период прилагођавања и уклапања у нову средину бити знатно олакшан. Томас Фибел је са Црвеном звездом потписао двогодишњи уговор.

Треће појачање нашег клуба је фудбалер који се већ неко време налази на проби. У питању је централни бек Адам Мичел, фудбалер Новог Зеланда који је већ неко време у тренажном процесу, а имао је прилику и да заигра за Црвену звезду у пријатељској утакмици са Олимпијакосом. Адам Мичел је задовољио укусе тренера Миодрага Божовића и у наредних годину дана носиће црвено-бели дрес, а у његовом уговору постоји опција да се сарадња продужи на још две године.

Претходни текстНавијачи, спортски и достојанствено уз црвено-беле
Следећи текстЗвезда доминантно отворила финале!