Катаи: Показали смо да можемо

77

Александар Катаи је поново био на висини задатка, одигравши још једну одличну утакмицу.

Некадашњи фудбалер Олимпијакоса, који није забележио ниједан званични наступ за овај клуб, постигао је феноменалан погодак, и генерално оставио позитиван утисак.

Мислим да смо одиграли добру утакмицу, у слављеничкој атмосфери. Показали смо да, упркос нешто лошијим резултатима у завршници првенства, можемо да се носимо са европским екипама, јер смо одиграли егал утакмицу са Олимпијакосом. Свакако да ми је ово један од лепших и најдражих голова до сада – рекао је Звездин дриблер.

Грчки новинари су након утакмице посебно похвалили некадашњег играча грчког шампиона.

Драго ми је што ме хвале. Тамо се нисам снашао, али све је то била школа за мене и извукао сам неке поуке. Показао сам данас да могу да играм на вишем нивоу. Мотивацију имам увек, јер је Звездин дрес сам по себи мотив, али свакако да сам данас имао нешто већу. Без жеље да им се светим што тамо нисам играо – објашњава Катаи.

Још три утакмице чекају Звезду ове сезоне.

Мало се сезона одужила, и када се заврши, најпре бих желео да се одморим. Након тога настављамо где смо стали.

После две утакмице пред празним трибинама, Катаи и другови су поново имали громогласну подршку.

Увек нам значи подршка Звездиних навијача. Видело се на претходне две утакмице у првенству да није то то без њих. Казна је истекла, навијачи се враћају, и поново је много лепши осећај играти утакмице – рекао је Александар Катаи.

Претходни текстЦрвена звезда убедљива на старту Суперлиге
Следећи текстУрош Рачић: Велика част