Кулминација борбе за шампионску титулу!

63

Финална серија плеј-офа Винер Штетише Супер лиге ће достићи свој зенит у недељу 8. маја када ће одбојкаши Црвене звезде и Војводине НС семе одиграти пети и одлучујући меч у борби за шампионски пехар.

Београдски и новосадски црвено-бели одиграли су четири веома неизвесне и драматичне утакмице, а нови шампион биће познат после мајсторице.

Изабраници Драгана Кобиљског су долазилли до предности, а Војводина је успевала да изједначи. Прва два меча су одиграна у Београду, а Звезда је повела победом од 3:1 (25:19, 20:25, 25:16, 25:19). Новосађани су изједначили истим резултатом, 1:3 (25:23, 17:25, 23:25, 24:26). Потом су одиграна два меча у Новом Саду, а наши одбојкаши су поново дошли до вођства тријумфом од 2:3 (25:17, 21:25, 25:18, 19:25, 12:15). У још једном драматичном мечу Војводина је успела да преокрене и избори мајсторицу победом од 3:2 (25:21, 16:25, 26:28, 25:18, 15:11).

Примач сервиса Црвене звезде Душан Стојсављевић истиче да су мечеви у Новом Саду били изузетно исцрпљиви.

Изгубили смо јако тешку утакмицу. Играло се у пет сетова, баш као и трећи меч који је такође игран у Новом Саду који смо добили. Имали смо своје шансе, као и у свакој утакмици, али их нисмо искористили. На крају су се ствари окренуле на њихову воденицу, па ћемо играти пети меч – изјавио је примач црвено-белих.

И једна и друга екипа ће имати исти мотив, а то је титула шампиона Србије.

Ни једна ни друга екипа неће бити у предности. Екипе су подједнако добре, домаћи терен неће играти неку велику улогу. На Бањици тренирамо само пред утакмицу, али ћемо на нашој страни имати публику. Обе екипе имају исти мотив, а то је шампионска титула. Победника и шампиона ће одлучити нијансе, а ја се надам једном забавном и добром мечу, баш као што је била цела финална серија. На нама је да одиграмо што боље, а резултат ће доћи – закључио је Стојсављевић.

Пети меч финалне серије плеј-офа Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Војводине НС семе игра се у недељу 8. маја од 17,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС 2. Улазнице за ову утакмицу ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Мирко Јанковић и Александар Петровић.

Претходни текстКатаи: Меч за уживање!
Следећи текстЗвезда прославила Ђурђевдан