Катаи: Меч за уживање!

43

И Црвена звезда у својим редовима има једног фудбалера који јe био члан њеног недељног противника. У питању је Александар Катаи, који је 2011. године из Војводине прешао у Олимпијакос.

Иако је време у Грчкој углавном провео на позајмицама, Александар Катаи је врло добро упознат са квалитетима и навикама Звездиног недељног противника.

У питању је заиста сјајан тим који је поново доминантно освојио титулу у Грчкој. Олимпијакос већ јако дуго води главну реч у грчком фудбалу, редован су учесник у Лиги шампиона, играли су неке заиста велике мечеве и остварили велике победе. Зар је потребно рећи више? Олимпијакос је екипа за поштовање. Са друге стране, и ми смо ове сезне показали да знамо да играмо фудбал, и то квалитетан фудбал. Мотива нам неће недостајати – открио је Катаи.

Црвена звезда и Олимпијакос су се до сада чак 11 пута састајали у пријатељским одмеравањима снага, али само једном се утакмица играла у Београду.

И тада смо победили. Па добро, познато је колико је Звезди одувек био важан домаћи терен, чак и када су пријатељске утакмице у питању. Свака утакмица носи нешто ново. Мислим да смо као клуб и ми много напредовали, и баш из тог разлога ће ово бити прави тест за нас, да видимо колико можемо, и шта је неопходно да поправимо.

Незаобилазно питање било је и оно о навијачима.

Најежим се кад помислим колико ће бити добро на трибинама нашег стадиона. Очекујем велику подршку, много гледалаца који ће доћи да уживају у добром фудбалу. Одавно нисмо имали оваквог противника на Маракани, а посебну драж целој причи даје то што се ради о клубу који нам је много близак, у сваком смислу. Верујем да нико не жели да пропусти овај празник фудбала, а ми играчи ћемо се потрудити да оправдамо оно што се од нас очекује – рекао је Александар Катаи.

Претходни текстВажно! Олимпијакос у недељу, 8. маја од 19 часова!
Следећи текстКулминација борбе за шампионску титулу!