Ми смо већ на Златибору, дођите и ви

91

Сем 27. титуле шампиона државе, током Ускршњих празника активне су биле и наше најмлађе селекције.

Наши дечаци рођени 2006. године, на челу са тренером и координатором базичног фудбала Дејаном Арсовим и тренером Марком Милићем, освојили су Ускршњи турнир на Златибору, уз гол разлику 25:1. На турниру је учествовало преко 100 клубова из Србије и иностранства. Својим понашањем, како ван терена, тако и на њему и доминантном игром током свих утакмица показали су како се бори за црвено-беле боје.

Турнир је организовала ШФ Црвена звезда Ужице у склопу припрема за Камп ФК Црвена звезда који ће се одржати у три смене почев од 12. јуна, 19. јуна и 26. јуна. Више на линку http://os.crvenazvezdafk.com/

Годиште 2005 предвођено тренером Далибором Шкорићем освојило је прво место на међународном турниру БГ Куп. У врло јакој конкуренцији  наша екипа остварила је све победе и убедљиво тријумфовала.

Годиште 2007 освојило је прво место у Зрењанину на Интернационалном турниру Милан Рађеновић – Рађа предвођено тренером Андрић Александром. У финалу је побеђен и првак Минимакси лиге за 2016. годину. Најбољи играч турнира је наш играч Константин Пантић. Ово је други турнир у низу које је 2007. годиште освојило, након турнира  Банско у Бугарској, што показује да се одлично ради у пројекту школе фудбала који води Влада Цвјетичанин.

Овако ће изгледати и будућност нашег клуба. Сигурни смо да за њу не треба бринути.

Претходни текст„Небо се отворило“ и на Олимпијакосу
Следећи текстЗвезда гостује у Пожеги