Радоњић: Морамо да дамо све од себе!

44

Кошаркаши Црвене звезде Телеком настављају четвртфиналну серију против руског ЦСКА, вечерашњим мечом у „Мегаспорт арени“ од 19 сати.

Историјска сезона чете Дејана Радоњића којом су црвено-бели обезбедили пролаз међу 8 најбољих тимова Европе, наставља се данас у оквиру другог меча Топ 8 фазе Евролиге против главног претендента за освајање, екипе ЦСКА. Московљани су први меч решили у своју корист 84:74, али је српски шампион оставио добар утисак и чак имао одређених ситуација у којима је могао да меч уведе у неизвесну завршницу.

Нову шансу црвено-бели имају вечерас, а трећи меч који се игра у Београду на програму је у понедељак у „Комбанк арени“ од 20:45.

Пре меча, тренер Радоњић изјавио је да се нада да ће тим бити комплетан и да ће дати све од себе на терену:

„Вече пред меч имали смо састанак и тренинг, свакодневне активности. Надам се да ће Таренс Кинзи бити спреман; добио је ударац у око у првом мечу, али је наставио да игра. Прегледао га је доктор, и надам се да не постоји ништа што би га омело да наступи вечерас. Морамо да одморимо, припремимо и дамо све од себе на терену.“

Бранко Лазић, Црвена звезда Телеком:

„Показали смо да можемо да играмо са ЦСКА, и показаћемо то и у четвртак. У првом мечу смо показали да смо и даље у доброј форми коју смо приказали у већем делу сезоне. Недостаје нам Марко Гудурић, али срећом имамо играча на тој позицији који могу да га замене, захваљујући начину на који је овај тим грађен.“

Меч између кошаркаша Црвене звезде Телеком и ЦСКА  у руској престоници почиње од 19 часова по нашем времену у „Мегаспорт арени“.

Претходни текстМиодраг Божовић у петак на ДИФ-у
Следећи текст„Куп девет вредности“