Звезда славила у дербију против Рада

85

У драматичном мечу 3. кола Првенства Србије БРК Црвена звезда је успела да савлада екипу Рада са 26:24.

Играло се „есеј за есеј“ да би на крају ипак резултат превагнуо у нашу корист. Оба тима су показала велику жељу за победом и тако су и играли, чврсто и јако.

Врло рано вођство црвено-белих, Радови играчи су брзо анулирали и од тада се водила рововска борба на свим деловима терена. Есеји су падали на обе стране, али је наш тим одолео притиску Рада на крају утакмице и успео је захваљујући бољем извођену трансформације после поготка, да заврши меч у своју корист са минималном предношћу од 2 поена.

Табела прве лиге се мало променила. БРК Црвена звезда се мало „одлепила“ од Рада на врху, док је Партизан преузео треће место од Војводине.

Следеће две недеље нас очекује пауза у домаћем првенству, јер играче очекују репрезентативне обавезе.

БРК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАД МОЦАРТ 26:24 (19:12)
Београд – Рагби терен на Ади Циганлији. Гледалаца: преко 100. Судија: Ненад Матејић. Помоћници: Предраг Штиглић и Ђорђе Прерадојевић. Есеји: Љубичић, Кајан, Арсић, Ивановић (Црвена звезда), Стефановић 2, Ђукић, Ранковић (Рад Моцарт). Конверзије: Ђорђевић 3 (Црвена звезда), Бабић, Орловић (Рад Моцарт).
БРК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бркић, Сретеновић, Белић, Јаћимовић, Јоксимовић, Миловчић, Радић, Мађановић, Каратрајковски, Ђорђевић, Ивановић, Бандука, Арсић, Кајан, Љубичић, Бућан, Идризовић, Војводић, Мијатовић, Шеша.
РАД МОЦАРТ: Ђукић, Родић, Мартиновић, Флори, Ранковић, Манчић, Радуловић, Ристић, Стошић, Исаиловић, Коњевић, Станковић, Стефановић, Кнежевић, Бабић, Драгутиновић, Богдановић, Вранеш, Николић, Љубичић, Митровић, Септеу, Орловић.

Претходни текстИ Гроф на Машинцу
Следећи текстДејан Јовељић – Велика снага Орлића