Луковић: Европски рекорд? Зашто да не!

76

Вратио се у Црвену звезду, по други пут заиграо у најдражем дресу, а од данас ће остати упамћен и као капитен генерације која је постигла највећи низ победа у историји клуба.

Александар Луковић је свакако један од најпоноснијих на своје саиграче.
Испало је на крају да није било тешко, али била је доста тврда утакмица. Почели су веома агресивно. После првог гола дали смо и други релативно брзо, и онда смо рутински привели утакмицу крају. Ово ми је први гол главом, а пети или шести у каријери. Много ми је драго, и због публике, јер ово важи за вруће гостовање – рекао је Луковић.
Управо је својим голом, Звездиним првим на утакмици, Луковић умногоме олакшао посао својим саиграчима, можда и преломио меч.
Нисам могао првим голом да преломим утакмицу, али, генерално се екипе против нас отворе после тог првог гола и онда је нама лакше да играмо. Драго ми је због гола, али много ми је драже због екипе, због рекордне победе, 24. победа у низу. Пао је још један рекорд, иако је Муслинова генерација остварила 24 победе али у два шампионата. Идемо сада да се одморимо, па да одрадимо мини-припреме у Станишићу, па настављамо даље.
А шта значи даље? Назире ли се крај Звездиној серији?
Нигде није лако добити 24 везане утакмице, која год да је лига у питању. Многи потцењују нашу лигу која није толико слаба и није лига која нема квалитет. То је један податак за поштовање, али не треба тиме да се задовољимо. Ако и у наредним утакмицама будемо имали приступ као данас, зашто не бисмо оборили и европски рекорд? – пита се Луковић.

Претходни текстБожовић: Ово ће се тешко поновити
Следећи текстЗвезда са 2:0 заказала српско финале!