Околић: Из Крагујевца у полуфинале

49

Одбојкаши Црвене звезде налазе се на корак до пласмана у полуфинале плеј-офа Винер штетише Супер лиге. Прву прилику да се пласирају међу четири најбоље екипе у нашој земљи имаће у недељу када гостују Радничком у другом мечу четвртфиналне серије.

Црвено-бели су у првој утакмици славили са максималних 3:0, по сетовима 25:16, 25:23, 25:15.

Блокер Црвене звезде Александар Околић истиче да је добар рад најзаслужнији за одличне резултате наше екипе у претходном периоду.

Желим да честитам својим саиграчима и стручном штабу на победи, али и играчима Радничког на приказаној борби. Играма у последњим мечевима смо показали да смо фаворити за освајање шампионске титуле. Иако су неки сумњали у нас од самог почетка сезоне, да можемо да будемо број 1, својим радом и трудом смо доказали супротно – изјавио је Звездин репрезентативац.

Црвено-бели желе да игру из првог меча пренесу и на дуел у Крагујевцу.

Пробаћемо поново, као и у првој утакмици, да почнемо сталожено, мирно, са потпуном концентрацијом. Трудићемо се да победимо, проведемо што мање времена на терену и пласирамо се у полуфинале – каже Околић.

Наша екипа је нанизала 18 поебда у националном шампионату и из утакмице у утакмицу добија на све већем самопоуздању.

Црвена звезда је и претходних година играла јако добро, побеђивала у серијама, али не памтим да је везивала оволико победа. Пуни смо самопоуздања и нема засићења. Уколико се пласирамо у полуфинале следи пауза од недељу-две. Било је превише утакмица, превише путовања. Трудићемо се да ту паузу искористимо и да се лепо одморимо и да се добро припремимо за наставак плеј-офа – закључио је Околић.

Друга утакмица четвртфиналне серије плеј-офа између Радничког и Црвене звезде игра се у недељу 20. марта од 18 часова у Спортској хали Језеро у Крагујевцу. Меч ће судити Дарко Савић и Александра Баланџић.

Црвено-бели воде са 1:0, а пласман у полуфинале обезбедиће екипа која прва стигне до две победе у серији. Евентуална трећа утакмица играла би се у среду 23. марта.

Претходни текстЗвезда засијала у Малаги! Топ 8 све ближи!
Следећи текстПуна Фан зона, колекционари мењали сличице