Нови пораз и крај сезоне за црвено-беле

45

Одбојкашице Црвене звезде доживеле су још један пораз од Визуре у четвртфиналној серији плеј-офа Винер штетише Супер лиге и на тај начин се опростиле од сезоне коју ће желети што пре да забораве.


 
Покушале су црвено-беле од старта да поправе утисак из претходног меча, међутим, прикључак су одржавале само у првих неколико поена. Брзо је Визура успоставила контролу игре, биле су доминантне шампионке у свим сегментима и лако стигле до вођства од 2:0 у сетовима.
 
Назнаке да би могла до бар једног сета у плеј-офу, Звезда је показала у трећем периоду. Све што није функционисало у претходна два, поклопило се у, испоставиће се ипак, последњем.
 
Пет почетних поена је припало црвено-белима, а ни тајм-аути Ивана Стељића нису мењали ситуацију на терену. У једном моменту било је 18:12. Ипак, вратиле су се гошће на старе стазе, подигле ниво игре и у завршници са пет везаних поена славиле тријумф.

У тиму Мирјане Мусулин истакла се Бојана миленковић са 16 освојених поена, док је Катарина Маринковић забележила 9.

Црвена звезда – Визура 0:3 (15:25, 12:25, 23:25)
Дворана: УСЦ „Вождовац”. Гледалаца: 150. Судије: Ђорђе Стевановић и Јована Вуковић (обоје из Београда). Трајање меча: 67 минута. Резултат у серији: 0:2.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чанак 5, Маринковић 9, Радмиловић 2, Јакшић 2, Миленковић 16, Лекић 3, Златић (либеро), Букилић 1, Ашоња, Секулић, Росић, Брђовић. Тренер: Мирјана Мусулин.
ВИЗУРА: Коцић 7, Лозо 14, Алексић 7, Ранковић 15, Чикириз 7, Ћировић 2, Степановић (либеро), Гајевић 1, Димић, Вигњевић, Миљевић. Тренер: Иван Стељић.

Претходни текстИбањез: Виеира би требало да игра за Португал
Следећи текстПораз у Каћу на крају такмичења