Ибањез: Виеира би требало да игра за Португал

47

На данашњој утакмици против Спартака, Луис Ибањез је био двоструки стрелац. Оба пута, био је више него конкретан са беле тачке.

Срећан сам јер смо, заједно са нашим тренером, успели да изједначимо рекорд који је давно поставио тренер Славољуб Муслин. Надам се да ћемо победити и у Новом Пазару како бисмо престигли тај рекорд. Што се остатка сезоне тиче, чак и ако не успемо да победимо све утакмице, желим да не изгубимо ниједну. Свака екипа дође овде да се брани, издрже колико могу, а чим поведемо и чим се отворе, нама је лакше. Видели сте, одмах смо дали још три гола и све је било пуно боље – рекао је Ибањез.
Аргентинац је, што се голова тиче, стигао до бројке девет. Још један гол му фали да изједначи лични рекорд.
Драго ми је због голова. Пенали и слободни ударци су начин да и ја постигнем гол. Али увек кажем да ми је драже да победимо, него да ја постигнем гол – скроман је Ибањез.
Занимљив детаљ догодио се у другом полувремену, када је Хуго Виеира наместио лопту и шутирао из слободног ударца.
Зна се да слободне ударце изводимо или Катаи или ја, али Хуго ми је пријатељ и замолио ме је да он покуша. Није имао среће тада да постигне гол, али нема везе. Показао је и на овој утакмици да треба да добије позив за репрезентацију. Не разумем зашто га нису позвали да игра за Португал, али свакодневно му говорим да настави да тренира, још и више, и да ће позив морати да уследи – открио је Ибањез.

Претходни текстБожовић: У Звезди нема времена за радовање
Следећи текстНови пораз и крај сезоне за црвено-беле