Најтежа недеља почела, црвено-бели у Малаги

39

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, најтежу недељу гостовања у овој сезони (Малага, Загреб и Краснодар) почели одласком у Шпанију. Екипа преко Париза стиже у Малагу у касним поподневним часовима у четвртак.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у среду преко Париза за Малагу, где их у петак од 20 часова очекује меч 11.кола ТОП 16 фазе Евролиге са Уникахом.

Црвено-бели се налазе у жестоком ритму, који ће достићи своју кулминацију у наредних 20 дана. Након важне утакмице са Цедевитом, и једног тренинга у среду, екипа се окупила у четвртак у 5 часова на београдском аеродрому, а након лета за Париз и вишечасовног чекања у престоници Француске, екипа Дејана Радоњића, стиже у Малагу у четвртак у поподневним часовима.

Тренер црвено-белих очекује још једну тешку утакмицу, против екипе која се вратила у форму. Екипа Ђоана Плазе у прошлој рунди врло убедљиво савладала је Цедевиту у Загребу:

„Налазимо се у серији изузетно тешких мечева, која се наставља у Малаги, осим доброг изузетно квалитетног тима, очекује нас и напоран пут до Шпаније. Домаћин је у првој фази Еврлиге играо изванредно, почели су одлично и ТОП 16 фазу, а након великих проблема са повредама, који су се огледали и у резултатима, сада су опет у добром стању, са добром атмосфером, након победа у Загреби и у Ендеса лиги. Очекује нас велики изазов у Шпанији, и тешка утакмица са Уникахом. Кренули смо на ово гостовање комплетни, Теренс Кинзи је прошао са лакшом повредом, и очекујем да ће бити спреман за утакмицу у Малаги. Сви остали су здрави“ рекао је тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић.

Владимир Штимац:„Имамо веома тежак распоред у наредном периоду. Прво тешко гостовање у ШПанији, одмах након повратка идемо у Загреб, па Краснодар…Треба добро да се припремимо и за напоран пут и за тешку утакмицу, и надамо се најбољем резултату. Уникаху добро познајем, атмосфера је одлична, тренер је у клубу већ три године. Ради се о озбиљном, искусном тренеру који води одличне играче, и они ће се борити сигурно за победу без обзира како стоје на табели. Понављам, јак је тешка утакмица пред нама, они играју изванредно код куће, много боље него на страни“

Меч у Малаги игра се у петак од 20.45 часова, очекује се и долазак навијача и пристаица црвено-белих из Београда, а повратак екипе планиран је за суботу преко Цириха.

Претходни текстКарте за Спартак од петка у продаји
Следећи текстУ суботу велика мењажа сличица у Фан зони!