Хвала навијачима и КК Цедевита!

74

КК Црвена звезда Телеком захваљује навијачима на огромној подршци у врло важној утакмици , али и гостима из Загреба, који су истакли изванредну организацију меча, и захвалили се на гостопримству у Београду.

КК Црвена звезда Телеком изборио је у уторак велику победу на старту плеј офа АБА лиге јтд, против старог и великог ривала екипе Цедевите.

Црвено-бели су славили на паркету, али су велики успех остварили и ван њега. Дворана „Пионир“ је била испуњена до последњег места, и донела громогласну подршку нашим играчима, а са друге стране, организација меча била је по општим оценама, без иједне грешке, иако је утакмица имала огроман резултатски значај.

Похвале у то име, стигле су и из Загреба. Председник КК Цедевита Младен Вебер честитао је председнику клуба Небојши Човићу и црвено-белима победу у првом мечу, и уједно  се захвалио на гостопримству и одличној организацији утакмице у Београду. Такође, честитку са сличним садржајем директору клуба Давору Ристовићу и КК Црвена звезда Телеком упутио је и директор КК Цедевита из Загреба Давор Ужбинец.

КК Црвена звезда Телеком захваљује се на честиткама спортским пријатељима из КК Цедевита,и изражава наду, да ће највећи спортски ривали на паркету у регионалној лиги,у последњих неколико сезона, узвратити гостопримство наредног уторка у Загребу.

КК Црвена звезда Телеком

Претходни текстПромоција монографије „Атлетика у Црвеној звезди“
Следећи текстПоново ради камп на Златибору