Милутиновић: Морамо да будемо максимално озбиљни

78

Лигашки део такмичења у Винер Штетише Супер лиги се завршава за викенд и следе одлучујуће борбе за шампионску титулу. АКтуелни шампион Црвена звезда у последњем колу гостује екипи Клек Србијашуме.

Црвено-бели су обезбедили лидерску позицију и предност домаћег терена пред плеј-оф, док Клек још увек бије битку за пласман у плеј-оф и опстанак у елитном друштву. Налазе се на претпоследњем 9. месту са истим скором (5-8) као и Рибница која се налази испред њих, али са три бода више.

У првом делу сезоне наши одбојкаши су славили убедљиву победу од 3:0, по сетовима 25:10, 25:15, 25:22.

Средњи блокер Вук Милтуновић упозорава да црвено-бели морају бити максимално озбиљни.

У меч улазимо потпуно растерећени, али у исто време и максимално озбиљни. Сваку утакмицу морамо одиграти веома озбиљно. Они немају шта да изгубе и њима треба добар резултат како би обезбедили опстанак у елитном друштву. Сигурно је да ће дати све од себе, тако да ми морамо бити максимално озбиљни и сконцентрисани. Уколико будемо одиграли на високом нивоу неће бити проблема да забележимо нови тријумф – Изјавио је Милутновић.

Утакмица последњег кола лигашког дела националног шампионата између Клека Србијашуме и Црвене звезде на програму је у суботу 12. марта од 19 часова у Спортској дворани Милош Грбић у Клеку. Меч ће судити Дејан Рогић и Светлана Зотовић.

Претходни текстМиленковић: Позитивно ући у меч
Следећи текстСаопштење за јавност