Миленковић: Позитивно ући у меч

96

Одбојкашице Црвене звезде у последњем колу лигашког дела такмичења Винер Штетише Супер лиге гостују Јединству у Старој Пазови.

Након шест узатопних пораза црвено-беле су у среду прекинуле црну серију и савладале су НИС Спартак са 3:2. Пред одлуку ко ће с ким у плеј-офу, наше одбојкашице су тренутно седме на табели и једино би Динамо, који се састаје са ужичким Јединством, могао да угрози ту позицију.

У првом делу сезоне Јединство је као гост славило у Београду са 0:3, по сетовима 19:25, 23:25, 17:25. Недавно су Јединство и Звезда одмерили снаге и на завршном турниру Купа Србије које се одржавало у Старој Пазови где су домаће у полуфиналу поново биле боље резултатом 1:3, по сетовима 25:21, 20:25, 11:25, 16:25.

Противник нам је добро познат. Веома је битно да оно што радимо на тренингу пренесемо и на саму утакмицу. Не смемо да поклањамо поене противнику. Морамо да будемо потпуно сконцентрисане током читаве утакмице, да уђемо позитивно, са осмехом на лицу, у меч. Немамо шта да изгубимо. Покушаћемо да исправимо грешке које смо правиле у полуфиналу Купа Србије и да савладамо Јединство – рекла је Бојана Миленковић, примач сервиса црвено-белих.

Меч 18. кола између Јединства и Црвене звезде игра се у суботу 12. марта од 19 часова у Хали спортова у Старој Пазови. Правду на мечу делиће Ивана Марковић и Дарко Савић.

Претходни текстIN MEMORIAM: Драган Николић (1943-2016)
Следећи текстМилутиновић: Морамо да будемо максимално озбиљни